Уникална функция: Новият Hummer може да се движи настрани като рак ВИДЕО

  • 18.09.2020 10:20 /
  • 10198 /
  • 0
Уникална функция: Новият Hummer може да се движи настрани като рак ВИДЕО

Около месец преди премиерата на електрическия Hummer EV, производителят GMC, подразделение на General Motors, е решил да "подгрее" интереса към очаквания нов автомобил, като е показал възможностите на всъдехода.

Първата най-интересна функция е така нареченият „режим на рака“. Според информацията от производителя, когато Crab Mode бъде активиран, колата ще може да имитира походката на раците.

За да докаже, че подобен режим е напълно реален, а не измислица, марката GMC публикува кратко видео. В него е показано как точно ще работи специалният режим.

Съдейки по видеото, всъдеходът ще може да се движи не съвсем като рак, настрани, а по-скоро по диагонал. За целта електромобилът Hammer ще завърта едновременно и четирите колела в една посока. Все още няма информация дали този режим ще бъде опция или ще бъде включен в базовото оборудване.

Към видеото, публикувано от производителя, се съдържа следният текст: "Понякога най-големите скокове напред се правят по диагонал." Това означава, че предположенията за работата на иновационния режим са верни.

Танк стреля по джип Hummer, ето какво се случи (ВИДЕО)

Най-вероятно диагоналното движение ще бъде полезно при трудни офроуд условия и при паралелно паркиране в тесни пространства.

Повече подробности ще станат известни след месец. Премиерата на новия електрически всъдеход е насрочена за 20 октомври. Едновременно с това производителят ще започне да приема предварителни поръчки.

Вижте кой победи в дърпане между Hummer H1 и Mercedes-AMG G 63 ВИДЕО

Hummer EV ще се предлага в два варианта на каросерията: пикап и SUV с пет врати. Силовата установка, състояща се от три мотора ще предлага мощност от над 1000 конски сили. За ускоряването до "стотица" на автомобила ще му бъдат необходими по-малко от 3 секунди. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ