Трогателно ВИДЕО: Сляп автомонтьор за първи път седна в кола и вдигна 200 км/ч

  • 24.02.2019 9:00 /
  • 4298 /
  • 0
Трогателно ВИДЕО: Сляп автомонтьор за първи път седна в кола и вдигна 200 км/ч

"Сляп ли си? Къде се навираш? Сложи си очилата!" - незрящият американец Бърт Хики през целия си живота не е чувал такива ругателства по свой адрес, защото, макар и да обича автомобилите страстно и предано, никога не е сядал зад волана.

Своята любов към колите той реализира по единствено възможен начин като ги ремонтира в собствената си работилница в градчето Еслип, щата Илинойс). Въпреки, че не вижда нищо той е известен като добър майстор при ремонт на двигатели и ходова част. 

Свръхсекретен БГ проект с червена Лада и горяща вода на косъм да срине света и бизнеса с горива! (СНИМКИ/ВИДЕО) 

Както всички хора и Бърт имал тайна мечта. Но той не обичал да я споделя, защото слепец да седне зад волана на спортна кола изглежда не само невероятно, но и абсурдно. Но понякога и такива мечти се сбъдват и то не задължително по Коледа и на Нова година.

Синът на Бърт Брендън се обърнал към компанията Mercedes от там помогнали за осъществяването на мечтата на баща му. Бърт получил възможност да седне зад волана на спортна кола и да натисне педала на газта до дупка. Останалото вижте във видеото, тъй като не всички емоции могат да бъдат описани с думи. 

Никога няма да повярвате кой измъква тази "Лада Нива" от дълбокия сняг (ВИДЕО)

Трябва да се уточни, че емоционалната случка се е осъществила на дъното на пресъхналото езеро Елуърд в щата Орегон, където на десетки мили наоколо няма нищо друго освен вятър и планиращи високо в небето лешояди..

Бърт седнал зад волана на Mercedes-AMG GT R с 585 конски сили под капака на двигателя, който вдига 100 км/ч за смешните 3,6 секунди.

Дай газ, Бърт! Милиони шофьори, които гледат това видео, в тези секунди споделят емоциите ти и леко завиждат!/auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ