Това е кемперът на годината, трансформира се от ван в дом на колела само за няколко секунди ВИДЕО

  • 20.01.2024 11:50 /
  • 8013 /
  • 0
Това е кемперът на годината, трансформира се от ван в дом на колела само за няколко секунди ВИДЕО

California от Volkswagen Commercial Vehicles получи наградата „Къща на колела на годината 2024“. Само миналата година в Хановер са произведени 26 352 броя California. Церемонията по награждаването на списанията “promobil” и “Caravaning” се състоя в събота вечерта като част от CMT в Щутгарт.

Повече от 21 000 читатели участваха в избора за „Къмпинг на годината 2024“. 23 процента от всички участници - отново повече от миналата година, гласуваха за California 6.1 в класа "компактен кемпер", пише "Ауто прес".

С височина на превозното средство малко под два метра, California 6.1 се вписва в повечето паркинги и гаражи. Предлага се в осем варианта: Beach Camper или Tour, Coast и Ocean. В зависимост от версията и оборудването се предлагат до седем места.

Благодарение на обикновено стандартния изскачащ покрив и две спални зони (отгоре и отдолу), този ван се трансформира от ван в дом на колела само за няколко секунди.

Показаха иновативен дом на колела, пространството е като на апартамент ВИДЕО

Пълната гама кемпери - от компактния Caddy California през California 6.1 до Grand California, както и ID. Buzz и Multivan – могат да се видят в CMT в Щутгарт до 21 януари 2024 г. в зала 8.

КОМЕНТИРАЙ