Свеж дизайн и още по-практичен: Ето какъв ще е новият Nissan Frontier СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/svezh-dizayn-i-oshte-po-praktichen-eto-kakav-shte-e-noviyat-nissan-frontier-snimki Auto.blitz.bg
Свеж дизайн и още по-практичен: Ето какъв ще е новият Nissan Frontier СНИМКИ

Японската компания проведе планирана модернизация на популярния средноразмерен пикап Frontier. Новият автомобил получи свеж дизайн, разширен списък с опции и стана по-практичен.

Настоящото поколение на модела Frontier дебютира през пролетта на 2021 г., така че по време на процеса на модернизация колата е претърпяла лек рестайлинг.

Специалистите са работили върху предната част на каросерията, заменяйки облицовката на радиатора и бронята, а при версиите PRO-X/PRO-4X се появява нов дизайн на задната врата. Също така за модела са подготвени нови 17-цолови джанти и към палитрата е добавен ярък нюанс на Afterburn Orange.

Започвайки с конфигурацията SV, пикапът получава регулируема в шест посоки шофьорска седалка, 12,3-инчов сензорен екран на мултимедийна система с безжична свързаност Android Auto и Apple CarPlay, както и стандартни 17-инчови джанти.

Версиите PRO-X/PRO-4X и SL се предлагат с регулируеми в 4 посоки седалки, а SL се предлага и с безжично зареждане на смартфон и 360-градусова камера за съраунд изглед.

Това е най-евтината електрическа кола на Audi на европейския пазар СНИМКИ

Списъкът със стандартно оборудване на всички версии на пикапа вече включва регулируема по дължина кормилна колона, плъзгащо се задно стъкло, както и широка гама от ADAS системи, включително наблюдение на лентата, наблюдение на мъртвите зони, автоматични дълги светлини контрол и интелигентен круиз контрол.

Една от важните промени е удължаването на товарната платформа на версията с дълга база на Crew Cab до 1,83 м, както и увеличаването на теглото на тегленото ремарке до 3243 кг (+227 кг).

Специалистите разясниха какво шокиращо нещо ще се случи с китайските коли

Техническата част не се е променила. Пикапът се предлага с познатия, надежден 3,8-литров V6, който разполага с 314 конски сили и 381 Nм въртящ момент, който се изпраща към задните или всички задвижващи колела чрез 9-степенна автоматична скоростна кутия.

Цените и подробните конфигурации ще станат известни по-близо до началото на продажбите, които са планирани за края на лятото.

 

 

Горещи

Коментирай