Супер бюджетен електромобил от 700 евро се появи на европейския пазар СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/super-byudzeten-elektromobil-ot-700-evro-se-poyavi-na-evropeiskiya-pazar-snimki Auto.blitz.bg
Супер бюджетен електромобил от 700 евро се появи на европейския пазар СНИМКИ

В Европа се появи изключително евтин електромобил. Миниатюрната градска кола е евтина алтернатива на Smart, информира Bild.

Новият Elaris Pio (по-рано моделът носи названието Zhidou D2) е дело на китайската компания Jiangsu Jintan Changdanghu. Не толкова отдавна тя помогна на световноизвестна германска верига супермаркети да създаде своя собствена електрическа кола. Именно в Германия Pio направи своя дебют.

Електрическата кола Elaris Pio е компактен хечбек с три врати с дължина само 2810 мм. Има прост дизайн с голям ъгъл на наклон на предното стъкло, капковидни фарове и широка решетка.

Салонът е двуместен, а също така е получил дигитален приборен панел и 8,3-инчов сензорен екран. Оборудването на Elaris Pio включва климатик, камера за задно виждане и ABS.

Kawasaki представи новия Ninja ZX-4RR с 400 кубиков двигател СНИМКИ

Китайският електрически автомобил е оборудван с двигател с мощност 49 конски сили и батерия с мощност 27 кВтч. Той ускорява до 105 км/ч и има пробег от 255 км след зареждане.

Това са най-нелепите кампании за отзоваване на автомобили

Цената на Elaris Pio в Европа започва от 15 469 евро. Но в Германия, например, колата не се продава, а се дава на лизинг за 2 години. Предплащането е 4500 евро, но сумата се компенсира изцяло от държавата със субсидия за електромобили.

Тоест за лизинг е нужно да се внася само месечна вноска - 29 евро за юридически лица и 78 евро - за физически лица. За две години е съответно 696 и 1872 евро. Единственото условие е пробегът да не надвишава 10 000 км годишно, в противен случай ще трябва да се доплаща. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Горещи

Коментирай
15 Коментара
Дърво
преди 1 година

Щом развива едва 105 км/ч при това леко купе, значи няма реални 49 коня мощност. Не повече от 40 са. За прекомерната цена за такъв боклук, да не говорим. Шмекерии като всичко друго.

Откажи
две макари
преди 1 година

При същите условия я купувам

Откажи
Ruri
преди 1 година

В повечето градски курсове се вози или само шофьора, или двама. Това е идеалният автомобил, а колкото до цената - сглобете си го сами и като постигнете по-ниска цена - продавайте!

Откажи
Док
преди 1 година

При същите условия-също купувам

Откажи
Някой който да ви поправи
преди 1 година

До Автора на статията: Защо пишете заблуждаващи заглавия??? Кви 700 Евро кви 5 лева бе главок???

Откажи
Ааа
преди 1 година

В алиекспрес е 10пъти по евтина

Откажи
exmachina
преди 1 година

Много подвеждаща статия, вероятно става дума за наем на това ,, возило" а не лизинг, защото иначе сметката е крива.

Откажи
Дърво
преди 1 година

Това само чака да го натресе някой от селяндурите на Цариградско, дето не спазват дистанция, и се лепят в бронята ти, да се покажат колко са бързи, и отива цялото на боклука, щото и няма какво за скрап да му се вземе, а шофьорът и пасажера в гробищата, или при късмет само в инвалидна количка.

Откажи
Дърво
преди 1 година

Това само чака да го натресе някой от сел.яндурите на Цариградско, дето не спазват дистанция, и се лепят в бронята ти, да се покажат колко са бързи, и отива цялото на боклука, щото и няма какво за скрап да му се вземе, а шофьорът и пасажера в гробищата, или при късмет само в инвалидна количка.

Откажи
Дърво
преди 1 година

Окачването му няма да издържи дупките и легналите милиционери в кочината.

Откажи
Петко Бочаров
преди 1 година

Да ама не . Бомбастични заглавия за да отвориш сайта

Откажи
BaltazarBG
преди 1 година

Това е по-новаджия колата струва 20 000€

Откажи
SIROMAHA
преди 1 година

AIDE BEDEN GANIO DA HUKWA DA Q KUPUWA

Откажи
KOZELA
преди 1 година

SAITA NA EF BET OTWORETE POR{ETA IMA HI HI KAKWI SA TIQ DETSKI KOLI4KI HA HA I CENI KATO ZA TROTONETKA

Откажи
Луди сте
преди 1 година

Няма ли кой да ви глоби за подвежщата информация, леваци тролски безумни, дето не знаете и един превод от чужда медия как да направите

Откажи