Шпионски СНИМКИ: Очакваният нов Mercedes GLC има революционно шаси СНИМКИ

  • 09.10.2021 12:50 /
  • 30481 /
  • 1
Шпионски СНИМКИ: Очакваният нов Mercedes GLC има революционно шаси СНИМКИ

Mercedes изведе на тестове на пътя новия кросоувър GLC, който ще се появи през 2023 г. Прототипът е забелязан в близост до Нюрбургринг, а след това и на самата писта.

Фотошпионите са направили серия от фотографии на автомобила. От кадрите става ясно, че този Mercedes GLC е оборудван със задни управляеми (въртящи се) колела, което не е характерно за този модел.

Въпреки че това не е много изненадващо и е съвсем очаквано, като се има предвид, че C-класата 2022 от същата платформа ще се предлага с такава система (като опция).

Ъгълът на завиване на задните колела е 2,5 градуса. Това не само намалява радиуса на завиване, което прави автомобила по-маневрен, но и увеличава стабилността, особено при завиване с висока скорост.

Показаха най-екстремния Mercedes-Benz G-Class СНИМКИ

Вътрешни източници отбелязват, че друга промяна ще представлява замяната на мощния V8 двигател в Mercedes-AMG GLC 63 с електрифициран мотор.

Този нов Mercedes е адски мощен и с технологии от Формула 1 ВИДЕО

Премиерата все още не е обявена, въпреки че, ако се съди по снимките и въпреки камуфлажа, следващото поколение на най-продаваният всъдеход на Mercedes е почти готов да влезе в производство. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ZZZ
    09.10.2021 19:25
    А що е то "...електрически четирицилиндров мотор..."?