Шофьор смачка до неузнаваемост спортна кола в адска катастрофа, но си тръгна без драскотина ВИДЕО

  • 27.12.2021 9:24 /
  • 3250 /
  • 1
Шофьор смачка до неузнаваемост спортна кола в адска катастрофа, но си тръгна без драскотина ВИДЕО

След адски удар този Chevrolet Corvette се превръща в „тотал щета“ и със сигурност няма да може да бъде възстановен, но шофьорът сам напуска мястото на инцидента без драскотина. Единственото обяснение е, че чудеса стават по Коледа.

Това се случи в Роузвил, Калифорния, САЩ - син Corvette се блъска в дърво с много висока скорост. Малко преди удара, шофьорът губи контрол и се удря директно в дървото, се казва в доклада на полицията.

По-голямата част от колата се озовава в аварийната лента, а отлетялата предна се намира на метри пред нея в центъра и "гледа" в обратната посока. Въпреки тежката катастрофа, структурата около водача оцелява, стандартните системи за безопасност сработват добре, така че шофьорът не е пострадал въобще. 

Кадрите от дрона, публикувани в YouTube ден след инцидента, показват последиците от инцидента, докато службите за спешна помощ разчистват пътя от отломки.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • JDM fan
    28.12.2021 10:01
    Жалко... Тоя кУрвет ся ще струва много. По-скоро пичът да се ориентира към гтр... чувал съм че и катастрофирали са скъпи