Skoda показа салона на семеен електромобил, ето кое е най-безопасното място

  • 16.07.2022 9:50 /
  • 27399 /
  • 1
Skoda показа салона на семеен електромобил, ето кое е най-безопасното място

В момента Skoda разработва нов фирмен стил за следващите си модели. Първият автомобил с различен "език на дизайна" ще бъде следващото поколение на флагмана Superb.

В същото време, паралелно чешката марка подготвя електрически концептуален автомобил Vision 7S, който ще бъде показан през следващите седмици. Skoda показа необичайния интериор на новия автомобил.

Skoda Vision 7S е проектиран върху специална "електрическа" платформа с плосък под и разположение на седалките 2+2+2.

Една от основните характеристики на проекта е детска седалка, вградена в централната конзола на втория ред. Според разработчиците, това е най-безопасното място в салона и се явява поредната идея от философията Simply Clever.

Освен това новият модел ще получи държачи за мобилни устройства, вградени в облегалките, и своеобразна раница.

Предният панел на концепта е изцяло хоризонтален, за да се осигури повече пространство. Новият автомобил има и сензорни бутони за управление във волана и панелите на вратите, особено осветление, което сигнализира с цвета си за състоянието на зареждане, както и две конфигурации на интериора - една за шофиране и една за почивка, например докато се чака за пълно зареждане.

Пуснаха електрически кросоувър за 10 000 долара СНИМКИ

Във втория случай воланът, приборният панел и централният дисплей се преместват към предното стъкло, а седалките от първия и втория ред се преместват назад, за да се увеличи свободното пространство. В режим на шофиране екранът на мултимедията е разположен вертикално за по-лесно четене.

Все още не е известно дали концептуалният Vision 7S Concept ще се превърне в сериен модел. Ако това стане, електромобилът ще има междуосие, сравнимо с това на кросоувъра Karoq. В същото време нивото на оборудване на автомобила ще бъде на нивото на Kodiaq.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • НЕ НА КОТЛОНИТЕ!
    16.07.2022 16:58
    Не искам котлн.