Шокираща кражба и преследване: Отмъкнаха катафалка с покойник от църква ВИДЕО

  • 01.03.2020 9:50 /
  • 16826 /
  • 1
Шокираща кражба и преследване: Отмъкнаха катафалка с покойник от църква ВИДЕО

Случила се е една от най-странните кражби: катафалка Lincoln Navigator с ковчег с починал човек вътре е  била открадната от територията на гръцката православна църква "Свети Антоний" в Източна Пасадена, САЩ.

Местни медии съобщават, че покойникът е бил оставен в колата с работещ двигател, докато друг починал е бил пренасян в храма. Точно тогава колата е била открадната.

Първоначално от полицията са помолили в Twitter крадеца да върне тялото, като тази публикация е била широко разпространена в интернет.

"Сред всички лоши решения, които сте взели в живота си, направете поне едно достойно действие и върнете починалия човек и погребалната кола “.

Ковчегът с починалия обаче не смутил похитителя. Той се отправил в диво пътуване и се возил до следващия ден сутринта, докато един свидетел съобщил, че е видял откраднатия всъдеход на магистралата.

Полицаите се впуснали в преследване на катафалката, докато престъпникът не катастрофирал. Колата има сериозни щети в предната част.

Вижте какво направи полицай при преследване, на което би завидял и Джеки Чан ВИДЕО

От отдела на шерифа публикуваха изявление, че един мъж е бил арестуван при инцидента.

„Много благодарим на добрия самарянин, който съобщи на органите на реда, когато е видял откраднатата кола“, написаха от полицията. „Ние също така искаме да изпратим съболезнования на членовете на семейството на починалия, които трябваше да изживеят тази трагедия.“

Екшън с преследване и пистолет след като шофьорка отказа да плати глоба ВИДЕО

Магистрала 110 е била частично блокирана по време на преследването. По това време хората са се насочвали към работните си места. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Не се предава
    01.03.2020 11:47
    Ама ето, както можете да видите американската полиция не се предава, хванат ли те не се отказват, продължават си и успяват да те заловят, не можеш да им избягаш. Няма такива работи.