Шофьор разби най-скъпото и бързо Ferrari скоро след покупката СНИМКИ

  • 23.07.2021 14:50 /
  • 19087 /
  • 1
Шофьор разби най-скъпото и бързо Ferrari скоро след покупката СНИМКИ

Мечтата на почти всеки шофьор е да кара суперавтомобил. Но не са много хората, които могат да се справят с огромната мощност. Нужни са умения, иначе не може да се избегне инцидент. Собственик на Ferrari SF90 Stradale, който е закупил автомобила съвсем наскоро, също не е преценил правилно действията си.

Той е загубил контрол по време на разходка по живописните улици на италианския град Вентимилия и се е ударил в бетонна преграда близо до пътя.

В резултат на сблъсъка суперавтомобилът, който е най-мощният и скъп автомобил с допускане на обществените пътища сред тези, които сега се произвеждат от Ferrari, е сериозно повреден. Изумителната бърза кола струва около 700 хил.долара.

Предният фар е счупен, бронята и двете крила са повредени. Има повреди по капака и вратата, а предното стъкло е спукано. Съдейки по ъгъла на наклона на двете колела, автомобилът има проблеми с окачването. Въздушните възглавници са сработили в салона. 

ВИДЕО запечата катастрофа между три автомобила Ferrari

Между другото, в инцидента участва не стандартното Ferrari SF90 Stradale, а версията с пакет Assetto Fiorano.

Този суперавтомобил е оборудван с титаниева изпускателна система, по-твърдо окачване с амортисьори Multimatic и титаниеви пружини, заден спойлер от въглеродни влакна и специални джанти от въглеродни влакна с гуми Michelin Pilot Sport Cup 2.

Жена с BMW се ядоса на съпруга си и блъсна Ferrari, Porsche и Mercedes СНИМКИ

Задвижва се от хибриден агрегат, който се състои от V8 двигател с мощност 769 к.с. и три електрически мотора с 217 к.с. Общата мощност е 986 к.с. и 800 Nm въртящ момент.

Ускорението до 100 км / ч за Ferrari SF90 отнема 2,5 секунди, а максималната скорост е ограничена до 340 км / ч. Този суперавтомобил е най-бързият в съвременната линия на италианския производител. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Христо Гарвалов
    26.06.2023 12:45
    Защо въобще се пройзвеждат толкова мощни ,,леки" коли?