Жена с BMW се ядоса на съпруга си и блъсна Ferrari, Porsche и Mercedes СНИМКИ

  • 18.07.2021 14:30 /
  • 1672 /
  • 0
Жена с BMW се ядоса на съпруга си и блъсна Ferrari, Porsche и Mercedes СНИМКИ

В Шанхай е станала необичайна автомобилна катастрофа. Жена зад волана на BMW Серия 3 умишлено разбива няколко скъпи автомобила. От действията ѝ са повредени Porsche 918, Ferrari GTC4Lusso и няколко други автомобила.

Причината за инцидента е кавга със съпруга ѝ, който по това време също е в автомобила BMW. Очевидно двойката се е скарала и жената се е забила със семейния автомобил директно в паркираните коли напук на съпруга си.

Първата пострадала кола е Ferrari, която притиска хиперавтомобила Porsche 918, стоящ наблизо, а последният на свой ред удря Mercedes E 300 L. Според предварителните изчисления семейният разрив ще струва на двойката 617 хил. долара.

В мрежата се чудят и маят колко виновници има в тази странна катастрофа ВИДЕО

Обстоятелствата около инцидента не са известни. Отбелязва се, че ударът, който е засегнал италианския суперавтомобил, е бил толкова силен, че колата е "отлетяла" на два метра, а в самото BMW се е задействала въздушна възглавница.

От всички изброени автомобили, участвали в произшествието, най-скъп за ремонт ще бъде Porsche 918. Предната му част е смазана в бетонния стълб. На автомобила ще трябва да се подменят предната броня, страничните панели и фаровете.

Скъпа катастрофа: ВИДЕО запечата сблъсъка между Bentley и трамвай

Съобщава се също, че на мястото на инцидента е имало и мотоциклет BMW R18. Той е бил паркиран зад Поршето. Трудно е да се прецени какви са щетите, нанесени на другите автомобили. Mercedes-Benz E 300 L вероятно е пострадал най-малко. Той се е отървал с няколко драскотини. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ