ВИДЕО запечата катастрофа между три автомобила Ferrari

  • 17.06.2021 10:20 /
  • 5853 /
  • 0
ВИДЕО запечата катастрофа между три автомобила Ferrari

Тъжно е да видиш как екзотичен суперавтомобил е повреден, а още по-тъжно е да видиш как няколко такива автомобила катастрофират наведнъж.

Точно това се е случило по време на специално благотворително събитие във Филаделфия. Един от участниците в срещата е бил очевидец на инцидента и е споделил видеото в своя канал в YouTube.

Благотворителната организация CF Charities, базирана в Пенсилвания, е провела годишното си шоу на суперавтомобили във Филаделфия. В рамките на събитието стотици различни суперавтомобили, хиперавтомобили и екзотични автомобили се събрали пред автосалона Crux, за да съберат средства за благотворителност. По време на събитието местната полиция е осигурила ескорт и дори временно е блокирала някои пътища.

Именно празните магистрали провокират един от участниците в благотворителното събитие да ускори колата си малко повече.

Не е истина какво направи собственик на ново Ferrari часове след покупката СНИМКИ

Един от участниците твърди също, че неофициално полицейските служители са намекнали на водачите, че няма да обръщат внимание на превишената скорост, докато пътуват към мястото на събирането, тъй като целта им е да отворят по-бързо пътищата за движение по блокираните пътища.

Разбира се, това развързало ръцете на шофьорите на суперавтомобили, но някои от тях изглежда са забравили за здравия разум и са надценили уменията си за шофиране.

Уникално ВИДЕО: Мъж продава дини от багажника на Ferrari 488 GTB

Движейки се дори по-бързо от останалите суперавтомобили, черното Ferrari 488 бързо изпреварвало един по един останалите участници в движението, докато водачът му не изгубил контрол, опитвайки се да избегне сблъсък с по-бавния автомобил отпред.

Спирайки и завивайки, 488 се блъска в друг 488 Pista, удря се в случаен автомобил и след това се блъска отново в Pista, преди да спре. За шофьора на черния 488 тази ситуация може да доведе до загуба от милион долара.

Ситуацията, довела до произшествието, и самата катастрофа, са показани във видеоклипа от 32:52 нататък. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ