Първият премиум кросоувър от Hyundai е напълно разсекретен СНИМКИ

  • 16.01.2020 9:20 /
  • 9270 /
  • 0
Първият премиум кросоувър от Hyundai е напълно разсекретен СНИМКИ

В Южна Корея се състоя представянето на Genesis GV80. Първият премиум кросоувър от концерна Hyundai вече е достъпен за поръчка в родината си от януари, а в другите страни той ще се появи през 2020 година.

В дизайна на Genesis GV80 2020 забележима е широката решетка на радиатора под формата на щит и тънки „двуетажни“ диодни фарове.

Салонът е облицован с кожа и дърво. Genesis GV80 има волан с две спици, предлага се виртуален панел с прибори и 14,5-инчов сензорен екран. Има и сензорен панел, който разпознава почерка.

Новият електромобил Hyundai Ioniq удивлява с пробега с едно зареждане СНИМКИ

Всички GV80 имат 10 въздушни възглавници и сателитна навигация с увеличена реалност. Срещу допълнително заплащане са достъпни отопление и вентилация на предните и задните седалки, технология за активно потискане на звука, както и адаптивен круиз контрол.

Освен това, предлагат се системи за автоматично спиране, полуавтономно шофиране и проследяване на умората на водача.

Hyundai представи нов компактен седан, който е по-евтин от Logan СНИМКИ

В началото кросоувърът ще се предлага само с 3,0-литров турбодизел с мощност от 278 к. с. и 600 Nm. Разход на гориво - 8,5 л/100 км в комбиниран цикъл.

По-късно гамата ще бъде разширена от бензинови турбо двигатели с обем 2,5 литра (304 к.с.) и 3,5 литра (375 к.с.). Всички версии получават 8-степенна автоматична трансмисия, а задвижването може да бъде задно или пълно./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ