Първи СНИМКИ и подробности за новия Volkswagen Golf 2020

  • 20.10.2018 9:20 /
  • 17352 /
  • 1
Първи СНИМКИ и подробности за новия Volkswagen Golf 2020

Новият Volkswagen Golf 8 е обявен като модел за пускане на пазара за 2020 година. Производителят запазва визията му в тайна до премиерата, която се очаква през следващата година. Но шпионските снимки, всъщност, разкриха външния вид на популярния в цял свят хечбек.

В мрежата и по-рано са се появявали кадри на очаквания автомобил, но камуфлажът скриваше както корпуса, така и новата оптика. И двете неща вече могат да бъдат добре разгледани, въпреки маскировъчната лента. Новият Volkswagen Golf 8 е забелязан на територията на центъра за изследване и разработка VW-Audi R&D Center в Пекин.

Следващото поколение Golf го очакват големи промени във външния вид. Новата кола не е подобна на нито един от предишните "Голфове". Добре видима е агресивната предна броня и тесни предни фарове.

В задната част са видими други интересни промени. Фаровете са с напълно нова сложна форма и два изхода за изпускателната система. 

Според снимките автомобилът ще стане по-нисък и силуетът на хечбека е изтеглен като този на Skoda Fastback. Изменена е и формата на вратите. /auto.blitz.bg

 


 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Москвич
    21.10.2018 0:47
    Същият боклук