Прищевките на богатите: Няма да повярвате в какво превърнаха скъп суперавтомобил Pagani Zonda R

 • 13.08.2018 8:47 /
 • 2905 /
 • 2
Прищевките на богатите: Няма да повярвате в какво превърнаха скъп суперавтомобил Pagani Zonda R

Някои автолюбители буквално живеят с колите си - например превръщат гараж в спалня или бар, или пък изграждат в домовете си специални асансьори, с помощта на които от любимото Ферари или Порше е възможно да се отиде директно в хола.

Ако се съди по акаунта на аржентинския състезател и плейбой Пабло Перес Компанк в Instagram, то той е много запален по суперавтомобилите от марката Pagani като постоянно шофира техните модели. Наскоро богаташът дори постави в своя 390 m2 луксозен апартамент в района на Маями редкия италиански суперавтомобил Pagani Zonda R като уникална преградна стена в хола.

 

Сега той може да седи на кожения диван и да пийва коктейл, докато гледа сложните детайли от карбон на изключителната машина. Автомобилът изглежда сякаш е закачен във въздуха странично между пода и тавана. Той е поставен с помощта на две тънки метални плочи. Разбира се, те нямаше да издържат на тежестта на колата, поради тази причина са премахнати множество части от вътрешността, които вече не са необходими при изграждането на особената "скулптура"

Не е ясно каква е цената на тази прищевка на Перес за уникален интериор, но очевидно не е евтино, а за поставянето му на пода се е наложило да бъде използван кран и демонтиране на прозореца.

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Готино
  07.08.2018 19:52
  Бих искал една
 • Готино
  07.08.2018 19:57
  Като погледнах и specs https://carsmind.com/2016-Pagani-Zonda-Revolucion.specs48074 тая кола направо е super cars и както написах в долния коментар искам една някой да ми подари