Посочиха най-качествените китайски автомобили

  • 01.07.2020 8:12 /
  • 10206 /
  • 0
Посочиха най-качествените китайски автомобили

Китайските автомобили с най-високо качество на сглобката бяха установени в резултат на мащабно проучване, което бе проведено от анализаторската агенция Автостат. 

Собствениците на китайските автомобили с отговаряли на въпросите, до каква степен те са удовлетворени от качеството на сглобка на своите коли, където един бал е съответствал на отговора "категоично неудовлетворен", а пет бала е означавало "изцяло удовлетворен".

След това специалистите от агенцията с помощта на собствена методика са приравнявали отговоите към 100-балова скала, където 100 бала означава идеаленрезултат от гледна точка на качеството на сглобката. 

Най-висока оценка според резултатите от допитването с получили автомобилите Haval - те са получили почти 95 бала. На второ място се нареждат колите на Changan (86,8 бала), а на трето с минимална разлика се оказва продукцията на Geely (86,2 бала).

Освен това в петицата са влезнали още Chery (82,6 бала) и Great Wall (80,6 бала), а на свой ред Lifan изостава съществено с резултат от едва малко над 65 бала се наржда на шесто място.

КОМЕНТИРАЙ