Полицаи си спретнаха гонка със служебните коли и това не завърши добре ВИДЕО

  • 09.05.2021 9:20 /
  • 1257 /
  • 0
Полицаи си спретнаха гонка със служебните коли и това не завърши добре ВИДЕО

Нивото на безотговорност на тези служители на реда е много голямо, въпреки че и двамата оцеляват. Полицаите са си организирали състезания в жилищен район, застрашавайки местните жители.

Полицейските служители от Вашингтон, окръг Колумбия в САЩ са решили да се "погонят" със служебните автомобили, но всичко завършило с катастрофа и скандал.

Служителите на реда, отговорни за инцидента започнали да се състезават помежду си на бул. Анакостия,близо до парк Кенилоуорт и се движели със скорост до 100 километра в час.

Видеото, направено непосредствено след катастрофата, показва как двете патрулни коли се блъскат една в друга, като едната от тях пробива дървената ограда на сграда.

Защо американските полицаи се крият зад вратите на колите, ако те не предпазват от куршуми

Въпреки че щетите по автомобилите не изглеждат значителни, местният тв канал Fox 5 DC съобщава, че и двата автомобила ще бъдат утилизирани, тъй като не могат да бъдат поправени.

Съобщава се, че във всеки автомобил е имало по двама полицаи и всички те работят отскоро в полицията.

В допълнение към необмислените си действия младите полицаи са предоставили на съда и доказателства срещу себе си, тъй като нагръдните им видеокамери са записали целия инцидент на видео.

Вижте как шофьор на тир умело помогна на полицаите да заловят нарушител ВИДЕО

„Вчера два автомобила от подразделение 6D са катастрофирали, тъй като офицерите са решили, вместо да се борят с престъпността, да патрулират или да помагат на общността, да се състезават помежду си на бул.„ Анакостия “в 17:00 ч., казал е командващият на 6D Дурия Хабибула.

„Този ​​акт хвърля сянка върху всички полицаи в нашия отдел, които вършат добре работата си и работят усилено всеки ден, за да подобрят ситуацията. Това не е справедливо по отношение на нас", казал е още полицейският шеф. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ