Вижте как шофьор на тир умело помогна на полицаите да заловят нарушител ВИДЕО

  • 05.02.2021 9:50 /
  • 5182 /
  • 0
Вижте как шофьор на тир умело помогна на полицаите да заловят нарушител ВИДЕО

Това ефектно и нестандартно задържане на нарушител на движението е станало на магистралата край Ужгородска област в Украйна.

Инспекторите спрели Opel Astra за превишена скорост. При проверката се оказало, че шофьорът е забравил документите у дома. След като патрулният се върнал в служебната кола, за да идентифицира самоличността на нарушителя, той решил да изчезне с колата си.

Последвало грандиозно преследване, по време на което друг полицейски екип пристигнал на помощ на патрулните. Хаотично движейки се по пътя с висока скорост, водачът с автомобил Opel Astra представлявал сериозна заплаха за останалите участници в движението.

Не е ясно как би завършило всичко това, но тогава на полицаите на помощ се притекъл шофьорът на тир, който се е движел в същата посока.

Шофьор на тир показа на ВИДЕО случка на пътя, която ще ви шашне напълно

Всичко се случило както в американските трилъри - камионът, използвайки и полуремаркето, не дал възможност да го изпреварят и след това рязко спрял. Тогава опелът бил блокиран от двата автомобила на патрулната полиция.

Нарушителите обаче не искали да се откажат. Шофьорът и неговият пътник нападнали служителите на реда с юмруци. Всичко завършило с щракването на белезниците върху китките им. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ