Пълен шаш! Двама мъже преминаха през автомивка с откритата от всички страни Smart Crossblade (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 10.08.2018 16:40 /
  • 5277 /
  • 0
Пълен шаш! Двама мъже преминаха през автомивка с откритата от всички страни Smart Crossblade (СНИМКИ/ВИДЕО)

Smart Crossblade е доста рядка кола, такива отворени версии на автомобила бяха пуснати през 2000 година. Но всъщност какво значение има колекционерската ценност и високата цена когато става дума за няколко хиляди "харесвания" в социалната мрежа?

Нито една от двете хиляди Smart Crossblade не е официално доставяна до САЩ, поради което цената на единствената кола на континента може да бъде приравнена към цената на нов суперавтомобил.

"Плажният" Smart няма врати, покрив и предно стъкло - по-скоро обичайното предно стъкло. Поради това вътрешността на автомобила е направена водоустойчива. Вероятно заради това двамата мъже са решили да проверят автомобила по необичаен начин. Разбира се, основната причина се оказа популярността в социалната мрежа и набирането на повече лайкове. В същото време те самите бяха доста поизмити.

В началото на видеото има обяснение за странната постъпка: Техен приятел с прякор masterofspeedgumball дал на момчетата възможност да се возят на неговия Smart Crossblade, като ги помолил да измият колата, преди да се върнат. Но едва ли собственикът на автомобила да е очаквал това, което се случило. А единият от двамата мъже в Смарта се нарича Келвин Курьон - той е автомобилен фотограф и често получава интересни машини, за да ги снима. Надяваме се, че с другите автомобили той се държи доста по-внимателно.

 

КОМЕНТИРАЙ