Пияна джигитка подлуди пътни полицаи (ВИДЕО)

  • 05.02.2019 11:30 /
  • 2738 /
  • 1
Пияна джигитка подлуди пътни полицаи (ВИДЕО)

22-годишната Джулия Майърс от Меривил, САЩ, призна, че е шофирала в нетрезво състояние и именно затова се е опитала да избяга от пътните полицаи. Зрелищното видео от ареста ѝ бе снимано от камерата на регистратор.

Девойката още от сутринта се запила. След това седнала в колата, но изобщо не успявала да се справи с волана. Това забелязали и служителите на закона, които тръгнали по петите ѝ. Тогава безразсъдната Джулия, решила да се прави на героиня от холивудски екшън. Дала газ, прелетяла с над 100 км/ч покрай знак "Стоп" и дори опитала да направи таран на патрулката, пише wtsp.com.

Екшън ВИДЕО: Как блондинка паркира Lexus под наклон и говори по смартфон

На видеото се вижда как полицаите успяват да я догонят и под дулата на пистолетите я заставят да излезе от колата. При задържането тя и още две момчета от колата легат на асфалта. Но Джулия напук на стражите реда, отпива триумфално бира от кенче, преди един от полицаите с викове и ритник да ѝ го избие от ръцете. 

Уникално ВИДЕО: Вижте как блондинка се опитва да зареди Tesla с бензин

Сега на дръзката джигитка са повдигнати повече от 10 обвинения, включително шофиране в нетрезво състояние, престъпна небрежност, нападение и съпротива при арест./auto.blitz.bg

Снимка и видео: County Sheriff's Department

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • стамат хуя от Кюстендил
    05.02.2019 16:57
    Човешко прасе .