Официално показаха новия Nissan Qashqai, стана ясно какви са промените СНИМКИ

  • 18.04.2024 12:50 /
  • 3261 /
  • 0
Официално показаха новия Nissan Qashqai, стана ясно какви са промените СНИМКИ

Новият Nissan Qashqai беше представен в Париж. Компактният кросоувър претърпя обновление и ще излезе на пазара през лятото. Подробностите за него бяха разкрити на официалния сайт на японския производител.

Кросоувърът Nissan Qashqai сериозно е променен на външен вид. Има изцяло нова предна част с широка шестоъгълна решетка на радиатора и стреловидни диодни светлини.

Освен това са сменени броните и фаровете и са предложени нови цветове на каросерията и джантите. Появила се е и версия N-Design с бодикит в цвета на купето и 20-цолови джанти.

Интериорните материали на Nissan Qashqai са подобрени и в по-скъпите версии се появява и алкантар. Новата мултимедийна система е създадена на платформата Google Android. Освен това са подобрени камерите за кръгов обзор (те могат да запомнят местата за паркиране) и системите за автоматично спиране и следене на умората на водача.

Показаха новия Renault Captur, ето какви са характеристиките ВИДЕО

Както и досега, кросоувърът Nissan Qashqai ще се предлага с 1,3-литрови бензинови турбо двигатели с мощност 140 и 160 к.с., както и в хибридната версия e-Power със 190 конски сили. Версиите с предно задвижване и задвижване на всички колела ще останат в гамата. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ