Няма да повярвате как собственик спаси колата си от кражба ВИДЕО

  • 17.06.2022 12:50 /
  • 26593 /
  • 1
Няма да повярвате как собственик спаси колата си от кражба ВИДЕО

Напоследък в Австралия зачестяват случаите на проникване с взлом и кражби. Престъпниците влизат в домовете посред бял ден и не се притесняват особено от присъствието на собствениците им, които от своя страна трябва да проявят разум, за да защитят собствеността си.

Брендън Милс, който живее в покрайнините на Бризбейн, се прибира със семейството си у дома и открива, че в паркирания му Volkswagen Polo се намира непозната жена. Тя се опитвала да запали и да тръгне с колата, въпреки че собственикът ѝ крещял.

Според Милс той няколко пъти помолил жената да слезе от колата, като й казал, че машината така или иначе няма да бъде открадната и че сега ще се обади в полицията. Но безстрашният крадец се заключил в колата и не се отказал. Собственикът на автомобила обаче имал оригинална идея.

Милс имал мотокар в домакинството си и решил, че това е единственият начин да попречи на зложелателката да избяга с колата му.

Крадци "обезкостиха" BMW за нула време, няма да разпознаете колата СНИМКИ

Пристигналите на място полицаи откриват Volkswagen Polo във въздуха заедно с похитителката вътре. След като Милс поставил автомобила обратно на земята, 24-годишната жена била арестувана. Тя е обвинена в кражба с взлом и незаконно използване на автомобил. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Петър
    17.06.2022 15:46
    Комшията се хвали Купихме си нова кола.Честито казвам.Откъде я взе.А от оная автокъща до пазара.Много е запазена само на 20 години е.А честито дано караш и ти още 2 години