Новото поколение на седана Hyundai Sonata е натъпкано с помощни системи СНИМКИ

  • 22.11.2019 9:50 /
  • 1198 /
  • 0
Новото поколение на седана Hyundai Sonata е натъпкано с помощни системи СНИМКИ

Осмото поколение Hyundai Sonata е първият седан на марката, създаден според каноните на новия стил „чувствено спортен“. Промените са засегнали дизайна на екстериора и интериора, системите за безопасност, както и функционалността на автомобила.

Междуосието на колата е нараснала с 35 мм, а общата дължина - с 45 мм. Новият модел се предлага със 17- и 18-инчови джанти (в зависимост от конфигурацията).

За колата се предлагат два бензинови двигателя - новият, от семейството Smartstream 2.5 MPi и познатия Nu 2.0 MPi. И двата ще са с 6-степенна автоматична трансмисия.

Новият електромобил Hyundai Ioniq удивлява с пробега с едно зареждане СНИМКИ

Осмото поколение на Sonata е оборудвано с цяла гама от системи за помощ на водача. Това са автоматичната спирачна система пред препятствие отпред; система за поддържане движението в платното; система за задържане в центъра на лентата, адаптивен круиз контрол с асистент за движение.

Удивително: Шофьорка измина почти 2 милиона км със своя Hyundai Elantra за 5 години (ВИДЕО)

Също така автомобилът ще е оборудван със система за предотвратяване на сблъсъци с автомобил в сляпата зона, система за предотвратяване на сблъсъци отстрани при напускане на паркинга на заден ход; система за безопасен изход, електрическа „детска ключалка“, система за обзор на мъртвите зони и автоматично спиране. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ