Нов автомобил ще има най-страхотните задни седалки в света СНИМКИ

  • 06.05.2022 12:50 /
  • 8622 /
  • 0
Нов автомобил ще има най-страхотните задни седалки в света СНИМКИ

Автомобилната компания Bentley е решила да разкрие малко повече за задните седалки на новия флагман на марката.

Представители на фирмата определиха задните седалки като "най-модерните, поставяни някога в автомобил". Новият автомобил ще получи и нова система за климатичен контрол, а броят на наличните опции за персонализация на интериора ще достигне 24 милиарда.

На публикуваното изображение можете да видите облегалките на седалките, разделени от масивна конзола, както и осветения в лилаво панел на вратата.

Автомобилният производител отбелязва, че всяка от седалките ще има 22 възможности за регулиране, включително чрез промяна на налягането в 177 точки, разделени на шест зони.

Представителите на марката наблягат и на системата за автоматичен климатичен контрол. Не е разкрита конкретна информация, но се предполага, че става въпрос за автоматично регулиране на отоплението на седалките или на системите за вентилация в зависимост от състоянието на пътника.

Скъпа катастрофа: ВИДЕО запечата сблъсъка между Bentley и трамвай

Необичайна ще е светлината и на панелите на вратите. В кожената тапицерия ще има множество отвори с диаметър не повече от един милиметър, а под кожения слой ще бъдат поставени излъчващи светодиоди.

В панелите на предните врати ще има 12 светодиода, а в панелите на задните врати - 22 светодиода. Нововъведението трябва да осигури "широта на възможностите и конфигурациите, които надхвърлят всичко, предлагано досега". /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ