Нещо отвратително и опасно изплаши жени в кола, но после ... ВИДЕО

  • 06.01.2022 8:45 /
  • 3297 /
  • 0
Нещо отвратително и опасно изплаши жени в кола, но после ... ВИДЕО

Видеото е заснето в Алис Спрингс, разположен в Северна Австралия, която е обитавана от голям брой екзотични същества. В този случай много опасен кафяв паяк отшелник по някакъв начин е успял да се закачи за прозореца на водача. 

Съдейки по възгласите, в колата се возят само жени, които изпадат в ужас от това събитие, разбирайки, че ухапването от това членестоного е много опасно за човека. 

То може да предизвиква обширна некроза (умъртвяване) на кожата и подкожните тъкани. 

Впрочем, кафявият паяк отшелник не е агресивен и напада хора много рядко, само когато неговите живот или територия са застрашени. Обикновено той напада хората по ръцете, шията и долната част на корема. 

Изплашените жени дори не са могли да помислят как да се избавят от опасната твар, когато до прозореца се приближила не по-малко екзотична от паяка птица и го отнесла със себе си. Видимо, той е станал за нея доста хубав обяд. 

Всичко се случва толкова мълниеносно, че жените се изплашили за втори път и едва после са се зарадвали. В коментарите под клипа хората се възхищават на зрението на птицата, която е успяла да съзре своята плячка отдалеч. 

 

КОМЕНТИРАЙ