Не е за вярване колко струва най-скъпият автомобилен ключ (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 12.04.2019 9:50 /
  • 4888 /
  • 0
Не е за вярване колко струва най-скъпият автомобилен ключ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Всички знаем, че има хора с невероятни финансови възможност, които могат да си позволят и най-нелепите капризи, дори и да са изключително скъпи. Например да похарчат половин милион евро за блестящ аксесоар за автомобила си.

Компанията Awain е специализирана в създаването на изключителни ключове за автомобили. Последното творение на дизайнерите на компанията се нарича Phantom и повече изглежда като бижу или яйце на Фаберже. Цената е изумителна: ключът Awain Phantom може да се придобие за 500 хиляди евро. За толкова човек може да си закупи нов Lamborghini Aventador!

Ferrari продава книга на цената на чисто нов Camry (СНИМКИ/ВИДЕО)

Заслужава да се отбележи, че това е най-скъпият продукт на фирмата. Например, ключ, наречен Quantum, изработен от кожа, злато и диаманти, може да се купи само за 49 хиляди евро. Друг ключ - Serenity пък струва 89 000 евро. И двата модела са в тираж от 20 екземпляра, а Phantom е единствен по рода си, като е изработен от 34,5 карата диаманти, 175 грама злато и дърво или кожа за централната част с на аксесора - това е, което купувачът получава за половин милион евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Awain - Making Of from Visual Works on Vimeo.

КОМЕНТИРАЙ