Не е за вярване какво се случи след като задържан бе вкаран в патрулка (ВИДЕО)

  • 26.04.2019 9:50 /
  • 45777 /
  • 1
Не е за вярване какво се случи след като задържан бе вкаран в патрулка (ВИДЕО)

В град Волжск в руската република Марий Ел е станал куриозен случай със задържан буйстващ мъж, информират световните издания. Той бил употребил алкохол и се развилнял в семейството си като полицаите решили да го заведат в полицейския участък, но очевидно в бързането забравили да заключат задната врата на уазката.

Във видеозаписа, направен от очевидци, се вижда как полицейският автомобил се забавя пред пешеходната пътека и в това време от него изпада задържаният. Впрочем, той е имал късмет, скоростта е ниска и нараняванията са били избегнати. За щастие, мъжът е забелязан и от движещия се зад него автомобил. Мъжът се изправя и тръгва към тротоара с нестабилна походка.

Млада шофьорка шашна пътни полицаи с палавото си обяснение за отказа си да съдейства

От пресслужбата на Министерството на вътрешните работи в Република Марий Ел се появи следният кратък коментар:

„... буйстващ мъж е паднал от мястото за задържани, докато е бил отвеждан в полицейското управление. Полицаите са забелязали липсата му, върнали са се и са го откарали до управлението. Според предварителните данни, мъжът не е пострадал в резултат на инцидента. Извършва  се официална проверка, след която виновните лица ще бъдат подведени под дисциплинарна отговорност. "

Скоростен екшън: 11-годишно момче се качи в джипа на майка си и подлуди полицаите (ВИДЕО)

Но историята е доста забавна и видеото за това как полицаите изгубили задържания, веднага се разпространи из социалните мрежи и набра хиляди гледания. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • КАН
    27.04.2019 20:50
    Смешни ватници .