Най-после! Появиха се СНИМКИ от салона на новата Skoda Octavia

  • 07.11.2019 10:50 /
  • 33958 /
  • 0
Най-после! Появиха се СНИМКИ от салона на новата Skoda Octavia

Четвъртото поколение на Skoda Octavia ще бъде представено на света през следващата седмица, но преди официалната премиера в интернет бяха публикувани нови шпионски фотографии.

Този път имаме възможността да разгледаме екстериора на новата Octavia „от друг ъгъл“, но по-важното е, че за първи път можем да разгледаме интериора на автомобила.

На публикуваните фотографии салонът на Octavia 2020 може да бъде видян ясно и отчетливо. Може да бъде направен извод, че вътрешността на най-популярната Skoda ще се промени драстично: тя има различен преден панел с нов волан, друго табло с прибори и отделно изнесен екран на информационно-развлекателната система.

С една дума, това е почти пълна прилика с най-новия хечбек Skoda Scala, който, припомняме, замени модела Rapid.

SKODA представи електрическия супермини CITIGOe iV СНИМКИ

На една от фотографиите се вижда и преработен селектор за автоматичната трансмисия. В резултат на това, на централната конзола ще има повече място.

Що се отнася до снимките с външния вид на машината, тук няма особени изненади: снимките само потвърждават, че профилът на Octavia ще се доближи до по-стария модел Superb, логото на марката на капака на багажника ще отстъпи място на големия хромиран надпис Skoda, решетката на радиатора ще се насити, а фаровете ще бъде изпълнени в още по-остра форма.

Skoda внезапно показа новите Kodiaq и Karoq (СНИМКИ)

И така, ще разберем абсолютно всичко за автомобила на 11 ноември, когато ще се проведе представянето му. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ