Skoda внезапно показа новите Kodiaq и Karoq (СНИМКИ)

  • 19.07.2019 9:20 /
  • 26031 /
  • 0
Skoda внезапно показа новите Kodiaq и Karoq (СНИМКИ)

Доста неочаквано, но се оказа, че Skoda Kodiaq и Karoq са обновени! Промените са белязани от внимателна работа с дизайна и технологични подобрения, като популярните кросоувъри получиха разширени опции.

Основният маркер, според който лесно можете да различите новите модели от предишните - надписът Skoda на вратата на багажника вместо традиционната кръгла емблема.

Новите кросоувъри също така са оборудвани с подобрена система за следене на слепите зони Side Assist. Обхватът на работата му е увеличен от 20 м на 70 м. Асистентът ще бъде полезен не само на магистралата, но и при заден ход на паркинга.

За предупредителния сигнал се използва друг, по-голям индикатор, вграден в корпуса на външните огледала. Конструкторите смятат, че такъв елемент е по-забележим, а сега яркостта му може да се регулира.

Първи официални СНИМКИ и характеристики на новата Skoda Superb

Системата за достъп без ключ е получила сензор за движение в ключа. Очаква се това да намали риска от кражба. Ако не се извърши действие в рамките на 15 минути (например, ключът лежи на масата), сигналът се изключва автоматично и се активира отново, когато ключът е в движение.

Шофьор навъртя 1 милион км с Skoda Fabia 2003, вижте как изглежда (СНИМКИ)

И това не е всичко. Адаптивното шаси ще бъде налично във версия с предно задвижване (преди - само с пълно), а Skoda Karoq 2020 ще получи двулитров турбодизел от по-стария кросоувър. В тази конфигурация, компактният SUV ще се предлага със задвижване на всички колела и 7-степенна трансмисия с двоен съединител.

Междинната модернизация е създадена, за да направи кросоувърите на Skoda по-модерни и да насърчи новите клиенти. За цялото производство на двата модела (Kodiaq от 2016 г., Karoq от 2017 г.) Skoda е продала общо около 600 хиляди бройки.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ