Най-малкият електрически Seat ще струва само 7 500 евро СНИМКИ

  • 31.10.2021 9:50 /
  • 1712 /
  • 1
Най-малкият електрически Seat ще струва само 7 500 евро СНИМКИ

Испанската компания Silence, която разработва градски електрически превозни средства, представи изцяло новия електрически двуместен автомобил S04.

Дължината му е 2,33 м, а ширината - 1,56 м. В машината могат да се возят двама души, а багажното отделение е с обем 310 литра. Автомобилът се побира в местата за паркиране на мотоциклети и заема само половината от пространството на паркинга.

Този модел ще се продава под марката Seat като модела Big shot. Автомобилът ще се присъедини към гамата на Seat в подразделението за градска мобилност и ще се присъедини към съществуващите електрически скутери eScooter 125, eKickScooter 25 и 65.

Производителят на iPhone представи три електромобила СНИМКИ

Новият автомобил ще се предлага на цена от 7 500 евро и ще се предлага в две версии. Версията, наречена L7e, е най-мощната, с двигател с мощност 14 кВт и максимална скорост 90 км/ч.

Оборудван е с две батерии с капацитет 11,2 кВтч и ще има автономен пробег от 149 км. По-евтината версия L6e е оборудвана с двигател с мощност 6 кВтч и развива максимална скорост от 45 км/ч.

Интересно нововъведение е сменяемата батерия. Използваната може да бъде заменена със заредена само за няколко минути. Услугата за подмяна на батерии ще бъде на разположение 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата и ще бъде разположена на стратегически места в Барселона, Мадрид и други големи испански градове.

Ето какво представлява чисто нов електромобил за по-малко от 2 хил. долара ВИДЕО

Услугата за подмяна на батерията ще бъде достъпна за нови клиенти на Silence, които закупят електрически автомобил или електрически мотоциклет без батерия и се абонират за месечна услуга на стойност 20 евро на месец за използване на батерията. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Paola
    01.11.2021 23:50
    Спрете мастурбацията, вижте какви красиви момичета търсят секс без ангажимент - https://bit.ly/bg_girls