Мъж си отмъсти жестоко на съсед за заето паркомясто

  • 06.01.2022 8:56 /
  • 10065 /
  • 0
Мъж си отмъсти жестоко на съсед за заето паркомясто

Нестандартен начин да отмъсти на съседа си е измислил потребителят на  Reddit с ника @topathemornin в САЩ. В свой пост той разказа че съсед е заел неговото паркомясто, след като той много дълго го чистил от сняг. 

По думите му ден по-рано паднал голям сняг, денят бил доста студен, духал е пронизващ вятър. Самият мъж е собственик на всъдеход 4х4, а жена му се вози на Prius.

За съжаление обаче, всъдеходът, както се оказало, имал някаква повреда, затова на мъжа се наложило да отиде до магазина с колата на жена си. Шофьорът, за целта, прекарал цели 45 минути на студа, за да разчисти снега около колата, след което заедно със съпругата си го нямало точно един час. Когато двамата се върнали, техен съсед нагло бил заел разчистеното място. 

@topathemornin обяснява, че в техния затворен жилищен комплекс няма паркинг и през зимата има негласно правило: ако мястото е почистено, то значи някой го е направил за себе си и то не трябва да бъде заемано. Затова, когато мъжът видял съседската кола на почистеното място, той много се ядосал. 

Мъжът признава, че веднага се е прибрал в дома си, откъдето изнесъл 10 литра вода, които бавно изсипал върху стъклата на колата на съседа. На следващото утро той с удоволствие е гледал как съседът му изстъргва образувалия се дебел слой лед. 

Постът предизвика редица коментари. Отмъстителят бил както псуван, така и благославян за своята находчивост. Имало е и такива, които са били ужасени от това, което той си е позволил. 

На мъжа дори му се наложило да се оправдава. Той пише, че не е нанесъл никакви повреди на колата, с изключението на това, че съседът му е изгубил 5-10 минути от "скъпоценното" си време за почистване на стъклата си. 

В крайна сметка леденият дъжд право същото, което е направил човекът на колата на своя съсед. И понеже той все още не е арестуван, той е на мнение, че не е направил нещо противозаконно, но пък наглецът е получил урок. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ