Мъж паркира с години колата си в гараж, който е само с 6 см по-широк от нея ВИДЕО

  • 05.11.2021 9:50 /
  • 12837 /
  • 0
Мъж паркира с години колата си в гараж, който е само с 6 см по-широк от нея ВИДЕО

Видео, публикувано преди няколко години, но придобило отново голяма популярност в мрежата тези дни, показва процеса, през който 87-годишният Юджийн Брайнарт преминава всеки път, когато иска да паркира колата си.

Това е сложен многостепенен процес, който изисква от водача филигранна прецизност, тъй като гаражът му е по-широк от автомобила само с няколко сантиметра.

Белгиецът повтаря всички тези операции от години, така че е усъвършенствал процеса до съвършенство, така че демонстрацията му на паркиране в гаража не изглежда толкова сложна.

Отвориха гаражите на починал пощальон и всички ахнаха от изненада ВИДЕО

Всъщност гаражът е с около шест сантиметра по-широк от автомобила, което оставя три сантиметра място покрай автомобила. За да влезете в гаража, трябва дори да сгънете външните огледала, за да не се ударите в стените.

За допълнителна защита собственикът е тапицирал стените на помещението с мек материал, който ще предпази корпуса от евентуално надраскване.

Как да изберем гараж: На какво трябва да се обърне внимание

Влизането в гаража е само половината от действието. След това трябва да се излезе от колата, но Юджийн е намерил доста елегантно решение за това. Не е лесно да се направи, но е добре измислено. Как се качва в колата е вече съвсем друг въпрос. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ