Отвориха гаражите на починал пощальон и всички ахнаха от изненада ВИДЕО

  • 30.04.2021 10:20 /
  • 39942 /
  • 2
Отвориха гаражите на починал пощальон и всички ахнаха от изненада ВИДЕО

Американец на име Бърни Ларсън цял живот е събирал коли, но почти никой не знаел за това. Те са открити едва година след смъртта му.

Колекцията на мъжа от ретро автомобили Pontiac Trans Am включва над 20 оригинални и нереставрирани коли в отлично състояние. Те ще бъдат продадени на търг на аукциона Van Der Brink.

Бърни Ларсън е ветеран от американския флот, който живеел и работел като пощальон в Тонганокс, щата Канзас. Той се увлякъл от автомобилите на Pontiac още от първата минута, в която седнал зад волана на Pontiac GTO Judge, което имал късмета да тества, но станал колекционер едва след пенсионирането си.

Неговата колекция се съхранявала в три отделни гаража в Канзас, а и след откриването й, семейството на починалия собственик решило да се раздели с повечето автомобили.

Бърни непрекъснато сменял колите и ги поправял, така че колекцията му включва стотици оригинални части, но те ще се продават само на място, лично. Автомобилите се продават на онлайн търга Van Der Brink на 12 юни като част от колекциите Kansas Collection или Pontiac Hoard.

Подарък от съдбата! Внук отвори изоставения гараж на дядо си, а вътре го чакаше истинско съкровище (СНИМКИ)

Hoard на английски означава „съкровище“ и това е наистина подходящо име за колекцията на Бърни Ларсън. В колекцията му има няколко Trans Am, няколко Firebird, няколко Trans Am 10th Anniversary Trans Am Super Duty 1974 и Pontiac Firebird Esprit. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Костя Копейкин
    01.05.2021 17:24
    А след смъртта на бивш съветски войник от Авганистанската война работещ, като просяк не е останало нищо друго освен алконолни пари издишани в прослава на съветските вино- водочни изделия!
  • До Костя Копейкин
    02.05.2021 1:46
    Злобата ти е неуместна. Само простак от кочината може да напише това никому ненужно просташко коментарче. Едва ли има просяк от Афганистанската война. Ела и виж тук войни от Виетнамската война. Ама дебилите в кочината на мутрите нямат свъ4шване.