Мъж купи куп изоставени коли за жълти стотинки и се хвана за главата от намереното в тях ВИДЕО

  • 26.10.2023 9:56 /
  • 14832 /
  • 2
Мъж купи куп изоставени коли за жълти стотинки и се хвана за главата от намереното в тях ВИДЕО

Човек купи партида изоставени коли за жълти стотинки и организира истински „лов на съкровища“ в тях, намирайки много странни неща. Според Mirror мъжът наредил старите коли една до друга и ги претърсил една по една, заснемайки това на видео.

"Просто никога не знаеш какво ще намериш в тези коли. Трябва да проверяваш навсякъде, трябва да търсиш във всички малки дупки... Проверявам всяка точка", каза той.

Отбелязва се, че по време на търсенето той се е натъкнал на огромен брой както ежедневни неща, така и по-уникални „съкровища“.

Например, в първото превозно средство, което той проверил, имало кошче за боклук, пълно догоре с празни торби, залепени между предните седалки.

В друг открил рецепта за пикантно пилешко къри, както и кутия от канадската марка за бижута Myka, която за съжаление се оказала празна. На други места той успя да намери някои истински бижута, включително гривна и огърлица.

Освен това мъжът намерил в изоставените коли дискове и дори обувки, а сред по-странните неща - карта с покемон, папийонка, въдица и лична карта на предишния собственик.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Васил
    26.10.2023 17:29
    Като прочетох заглавието си помислих,че е намерил гърне с жълтици,а то само боклуци. Да ви имам заглавията,Блиц!
  • Свинята Пеевски
    26.10.2023 23:27
    Така сме ние, от списъка магнитски. Сега аз коля и беся.