Mustang се харчи като топъл хляб

  • 13.04.2020 8:53 /
  • 32990 /
  • 0
Mustang се харчи като топъл хляб

Партидата на Ford Mustang Mach-E почти се разпродаде, съобщават от компанията. През първата година на излизане на модела се предвиждаше да бъдат изпратени около 50 хиляди броя на дилъри в цял свят. Но 45 хиляди от тях вече са резервирани. Това вероятно се дължи и на ниския размер на капарото, който възлиза на 500 долара.

Фантастичен зимен дрифт на спийдстър Ferrari за $2 милиона ВИДЕО

Пълното производство на нови кросоувъри ще започне след шест месеца. А първите доставки ще бъдат в края на 2020 година. Представителите на компанията все още не са коментирали успеха на своите новини. Експертите смятат, че това се дължи на факта, че посочените данни отразяват само броя на резервираните автомобили. По-трезво обсъждане на успеха ще бъде възможно само след като автомобилите действително бъдат закупени.

Aвтомобилните екстри, които могат да доведат до негативни последствия

Ford Mustang Mach-E е оборудван с електродвигател, който може да бъде 255 или 322 конски сили. В горната версия SUV има двигател с 459 конски сили. С едно зареждане автомобилът може да измине до 600 километра. И до първите сто км/ч ускорява от застой за 3,5 секунди. Цената на новите автомобили започва от 43 хиляди долара.

КОМЕНТИРАЙ