Мрежата се възхищава от това, което се случи с автомобил ВАЗ след инцидент ВИДЕО

  • 07.01.2021 10:20 /
  • 9713 /
  • 1
Мрежата се възхищава от това, което се случи с автомобил ВАЗ след инцидент ВИДЕО

Видеоклипове с автомобили, които са получили сериозни повреди (пробито колело, смачкан корпус и т.н.), но продължават да се движат, могат да бъдат видяни в интернет.

Постоянството на собствениците им, едва достигащи до бензиностанцията на три колела и дигащи искри с изтритите в асфалта дискове, предизвиква саркастична усмивка у някои потребители в мрежата, докато при други - възхищение.

Но героят на видеото, което ще ви покажем, е надминал повечето други шофьори със силата на духа и вярата в себе си. А неговият ВАЗ, сякаш е бил под валяка на машина, полагаща асфалт, продължава да се движи, въпреки че колелата "гледат" в различни посоки, а лявата част на каросерията е притисната в посока към салона, така че вратата да не се затваря ...

Изумителен тунинг: Превърнаха ВАЗ-2106 във впечатляващо бъги ВИДЕО

„Мигачът все още работи!“ , изумен е един от потребителите в интернет. "Странно е, че в тези руини на колела въобще нещо функционира", подкрепи го друг.

Колата силно поднася настрани, но шофьорът, изглежда, вече се е приспособил към това - той уверено се задържа в лентата си и завърта без проблеми на кръстовището. Изглежда, че е решен сам да стигне до автомонтьорите или може би до гробището за коли.

Продава се уникален "италиански" ВАЗ-2101 от 1970 година ВИДЕО

"Удивително е, че тази кола все още се движи, но още по-удивително е, че някой е поел риска да потегли с нея. Легенда на дрифта!", шегува се още един потребител. "Ако бъде спрян, ще бъде само заради счупения заден фар ", продължава с шегите коменитарщият необичайните кадри.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ШОФЕРА
    27.12.2020 18:23
    Това го може само ЛАДА !!!!