Момиче с джип се търкаля 120 метра в планината, ето какво се случи СНИМКИ

  • 01.10.2021 12:50 /
  • 15336 /
  • 0
Момиче с джип се търкаля 120 метра в планината, ето какво се случи СНИМКИ

Шерифът на американския щат Колорадо е публикувал на страницата си във Facebook страшни кадри от инцидент, станал в планинския проход Блек Беър.

При произшествието две момичета заедно с куче са се отправили с джип Ford Bronco Sport в планината. В някакъв момент те са осъзнали, че са направили грешен завой, и са се опитали да се върнат в обратна посока.

Шофьорката не е взела предвид габаритите на опасното трасе, не се е справила с управлението и автомобилът се е свлякъл от планината в 120-метрова пропаст.

Проходът Black Bear в планините на Колорадо се смята за един от най-опасните маршрути, който не се препоръчва без сериозен опит и специално подготвен офроуд автомобил. Пътят, дълъг повече от 12 километра, започва от 3358 метра надморска височина и стига до върха на около четири хиляди метра над морското равнище.

Шокиращо ВИДЕО запечата бруталното падане на джип в планината

Въпреки това 23-годишните момичета са решили, че възможностите на всъдехода им ще бъдат достатъчни, за да ги преведе през планинския проход. Взимайки със себе си и кучето те тръгват на екстремно пътешествие.

В един момент приятелките осъзнават, че са навлезли в еднопосочен планински път, и решават да се обърнат в обратна посока. Пътничката в автомобила слязла от колата, за да коригира маневрата на шофьорката.

Тези промъкващи се в планината стари Land Cruiser възхитиха мрежата ВИДЕО

Неопитните пътешественички обаче преценяват погрешно размерите на пътя, в резултат на което едно от момичетата заедно с кучето падат от голяма височина.

Всъдеходът е падал по склона около 120 метра. В резултат на падането момичето е излетяло през предното стъкло на автомобила и получава сериозни наранявания. Двигателят на Ford Bronco Sport също е излетял при инцидента, почти цялата каросерия е смачкана, а също така прозорците са изпотрошени.

След страшния инцидент само кучето остава невредимо и се отървава с уплаха. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ