Шокиращо ВИДЕО запечата бруталното падане на джип в планината

  • 24.10.2020 10:20 /
  • 6268 /
  • 0
Шокиращо ВИДЕО запечата бруталното падане на джип в планината

Падането на всъдехода е станало на прохода "Черната мечка" близо до Телурида, щата Колорадо в САЩ. Това място е известно с опасните си пътища с еднопосочно движение, които се издигат в планината на много голяма височина. Там се намира и живописният водопад "Булото на невестата".

Тесните пътища и завои, промяната на терена са изключително опасни и както е показано във видеото, публикувано в мрежата, могат да доведат до печални последствия.

В червения джип Jeep Wrangler е имало млада двойка и две кучета, съобщават американските издания. Всички те са оцелели. С кучетата всичко е наред, шофьорът се е спасил с драскотини и натъртвания, но 23-годишната му приятелка е претърпяла сериозни наранявания, включително и на гръбначния мозък, като сега нейното лечение ще отнеме месеци.

По някое време мъжът спрял колата, за да помогне на друг шофьор. Въпреки че джипът бил поставен на ръчна спирачка и двигателят бил изключен, той все пак потеглил надолу. Момичето изкрещяло, а младежът се опитал да скочи в салона, но не успял да го направи и бил хвърлен върху камъните.

Фатален инцидент: Трима мотористи се блъснаха в една и съща кола ВИДЕО 18+

Не е известно в кой момент пътничката и кучетата са били изхвърлени от салона, но всъдеходът е паднал в подножието без тях като преди това се преобърнал множество пъти.

Невероятно: Няма да повярвате какво се случи с паднала във водата Toyota СНИМКИ

Полицията е публикувала фотографии, на които се вижда, че вместо Jeep Wrangler е останала само купчина метал. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

 

КОМЕНТИРАЙ