"Лосовият" тест на Toyota Camry разкри интересно нещо ВИДЕО

  • 02.11.2022 7:55 /
  • 1422 /
  • 0
"Лосовият" тест на Toyota Camry разкри интересно нещо ВИДЕО

Toyota Camry е популярна по целия свят. България не прави изключение. Ето защо е интересно да се знае с каква скорост този 4,9-метров седан може да заобиколи препятствия, без да се хлъзне. 

Екипът на km77.com тества хибридна версия на Camry с 2,5-литров бензинов двигател с мощност 215 конски сили и 221 Нм.

Голямата дължина на Camry Hybrid лесно обяснява защо седанът е толкова тромав около конусите. Но в същото време всички колела докосват земята. При скорост от 77 километра в час Camry не успя да извърши маневрата, без да удари конусите. Тестерите смятат, че причината е по-късната работа на електронната стабилизираща система. Важно е да се отбележи, че автомобилът е тестван с гуми Dunlop SP Sport Maxx 050 с размер 235/45 R18.

Максималната скорост, при която седанът успешно премина теста „лосове“, е 73 км / ч. Това не е рекорд, но резултатът е приличен. Водачът отбеляза, че реакциите на автомобила при тази скорост са много предвидими. Малко по-висока скорост и управлението рязко се влошава.

Toyota Camry Hybrid се представи забележително добре в упражнението "змейка". Крайното време за преминаване беше изненадващо и резултатът е сравним с резултатите на автомобил като BMW iX xDrive40.

 

 

КОМЕНТИРАЙ