Компанията на Дейвид Бекъм превърна ретро Range Rover-и в стилни електромобили СНИМКИ

  • 20.11.2022 10:50 /
  • 6235 /
  • 0
Компанията на Дейвид Бекъм превърна ретро Range Rover-и в стилни електромобили СНИМКИ

Автомобили от първото поколение на Range Rover са получили втори живот. Класическите всъдеходи са превърнати в стилни електромобили, съобщава Lunaz, компанията, която изпълнява тунинга на автомобилите Range Rover.

Британската компания Lunaz е специализирана в превръщането на ретро автомобили в електромобили. Неин съсобственик е Дейвид Бекъм. По-рано по подобен начин бяха тунинговани Aston Martin, Bentley, Jaguar и Rolls-Royce.

Кабриолетът с две врати на Range Rover е базиран по мотиви от автомобила от филма за Джеймс Бонд "Октопуси" от 1983 г. Подът му е покрит с лакирано орехово дърво, а в задната част са монтирани два триместни дивана.

Моделът с четири врати е с по-сдържан външен вид, а интериорът му е облицован с дърво и скъпа вълна. Седалките се управляват електрически, отопляват се и се вентилират.

Дейвид Бекъм навлезе в автомобилната индустрия, ето къде инвестира ВИДЕО

И двата автомобила са оборудвани с хладилник и мултимедийна система със сензорен екран. Електрическият Range Rover с четири врати разполага и с мощна 1300-ватова аудиосистема и поставки за чаши с функции за подгряване и охлаждане на напитки.

Всъдеходите запазват задвижването на всички колела, а вместо бензиновия V8 - електромотор с мощност 360 к.с. Тунингът на Range Rover включва и усъвършенствана ходова част и нови спирачки с функция за възстановяване на енергията.

Дейвид Бекъм подари уникален автомобил на сина си за сватбата СНИМКИ

Конкретно тези два автомобила са построени по поръчка за клиент в САЩ и ще обслужват скъпо яхтено пристанище в Ню Йорк. Те обаче няма да останат само два, тъй като от компанията са решили да започнат производство в малки мащаби и да ги продават по 278 600 долара.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ