Kia Sorento е обновен: Кое е различното СНИМКИ

  • 18.10.2021 9:27 /
  • 4060 /
  • 0
Kia Sorento е обновен: Кое е различното СНИМКИ

Обновяването на Kia Sorento е вървяло в две направления: нивото на комфорта и оборудването, както и техническото подобряване на някои версии. 

Тоест, кросоувърът е обновен в същия тон, в който бе модернизиран и седанът К5 малко по-рано. Затова в колата са внедрени новите услуги на Kia Connect, поставено е новото лого на марката. 

Трябва да се отбележи, че в сравнително достъпните окомплектовки Classic, Comfort и Luxe на Соренто ще разполагат и с Android Auto и Apple CarPlay и услугите на Яндекс.

Обновленный Kia Sorento: что поменялось?

Абсолютно във всичките варианти пакетът за отопление е разширен с подгряване на предното стъкло и дюзите на пръскачките. Версията 4х4 с 2.5-литров двигател ще има функция за принудително активиране на пълното задвижване на колелата (AWD Lock).

Пакетът за безопасност Drive Wise (разпознаване на коли/пешеходци, спазване на лентата за движение, контрол на умората на водача и управлението на дългите светлини) сега ще е достъпен, започвайки от нивото на оборудване Prestige. 

Обновленный Kia Sorento: что поменялось?

От същата версия нагоре колите от моделната гама от 2022 година ще получа и телеметриката Kia Connect: информация за задръствания, пътни камери, паркиране, бензиностанции, прогноза за времето. Ще може да се зададе геолокация и системата на автомобила сама ще изчисли маршрута до нея. Ще са стандартни и другите функции на телеметриката: старта на двигателя, управлението на климатика и подгряването, разблокирането на вратите, съобщение за задействане на алармата, различни данни за автомобила. 

Обновленный Kia Sorento: что поменялось?

В по-луксозините версии Premium и Premium+ са снабдени със спирачни дискове с по-голям размер и черна тапицерия на тавана. При "Премиеум" ще има проектор на предното стъкло, а при "Премиум +" ще има метални вложки на педалите и кафяв салон, за изработката на който ще се употребява кожата Nappa.

КОМЕНТИРАЙ