Кадиров награди командирите на силовите подразделения с луксозни автомобили ВИДЕО

 • 05.11.2023 11:50 /
 • 15693 /
 • 7
Кадиров награди командирите на силовите подразделения с луксозни автомобили ВИДЕО

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува видео в канала си в Telegram, в което връчва ключовете за най-малко 20 автомобила премиум класа от марките Mercedes и GMC на командирите на чеченските сили за сигурност, които участват във войната в Украйна, информират световните издания.

Той отбелязва, че подаръкът е направен в знак на благодарност за образцовата и вярна служба и сега шефовете на подразделения ще се возят на модерни и качествени автомобили. В съобщението не се уточнява с какви средства са направени подаръците.

Според думите на ръководителя на Чечня, той познава лично всеки от наградените. Те са започнали да работят още по времето, когато Чечня е трябвало да се бори с тероризма.

„Наградените днес командири многократно са доказали своята преданост към интересите на Родината, имат отлична репутация, а заслугите им са отличени с високи държавни награди“, написа ръководителят на републиката в своя канал в Telegram.

Разсекретиха новия Mercedes-AMG G63 преди премиерата СНИМКИ

"Много се гордея и ценя всеки един от тях. В днешно време е трудно да се намерят хора, които напълно споделят твоите убеждения и са готови, ако е необходимо, да дадат живота си в защита на тях", заявява още Кадиров.

Сега тези хора, според неговите думи, защитават интересите на Русия в Украйна.

Припомняме, че по-рано президентът на Русия Владимир Путин поиска руските служители да карат автомобили местно производство.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • непоносим
  05.11.2023 12:48
  Изроди
 • Expert
  05.11.2023 18:55
  Пълен палячо! Защо не им подари УАЗ, Нива, Гранта, Проира, Веста, новия Москвич или ддуго китайско, ами наградата е от лошите и упадъчни американци и германци?!
 • Маруся
  05.11.2023 19:34
  Защо не им подари по един нов модел Москвич? Нали са патеиоти!!!!
 • Маруся
  05.11.2023 19:34
  Защо не им подари по един нов модел Москвич? Нали са патеиоти!!!!
 • Мафия
  05.11.2023 21:01
  Да им подарява, ама по - скоро да смачкат фашизма, че нещо много се проточи тази война, и тук ще лапнем вече дръвцето от инфлацията предизвикана от мафията.
 • Това
  06.11.2023 5:44
  Москвичи ли са или са Лади? Ама ха. Рамзанкадирията на портрет. Победа будет за нами. Нъл така!
 • Nika
  06.11.2023 8:21
  Отcлабванeто без диeта и глaдуване не е мeчта - това е pеалност. Не вяpвах, докaто не го oпитах: загyбих няколко кг. за една сeдмица и cтомахът на съпpуга ми започна да се cвива. Съвeтвам всички с надноpмено тегло да пpобват:----- http://gg.gg/ketobg