Избраха най-красивата хиперкола в света СНИМКИ

  • 08.10.2021 12:50 /
  • 3441 /
  • 0
Избраха най-красивата хиперкола в света СНИМКИ

В Париж се проведе 36-ият автомобилен фестивал, на който експерти проведоха редица конкурси и определиха победителите в различни категории.

Автомобилите бяха оценявани в шестнадесет категории. Титлата за най-красив хиперавтомобил бе присъдена на Bugatti Bolide. Той се оценява на 4,6 милиона долара.

Той трябваше да се пребори с Mercedes-AMG One, GMA T.50 и Bac Mono 2 за победата в тази категория.

Новият победител е оборудван с 8,0-литров двигател W16 с мощност 1600 к.с.

Избраха кола на годината в Eврoпa зa 2021-а: Тя е....

Освен това автомобилът има специален въздухоуловител, който може да променя формата си, и автоматична система за гасене на пожар в случай на непредвидена ситуация.

Maserati MC20 спечели наградата в категорията "Най-красив суперавтомобил". Съперниците му в категорията бяха Lamborghini Sian, Ferrari Portofino M и Aston Martin V12 Speedster.

DS AERO Sport Lounge спечели в категорията "Най-добър концептуален автомобил".

Избраха най-добрите коли за жени за 2021 година СНИМКИ

Mercedes-Benz Vision AVTR беше обявен за "Най-стилен футуристичен автомобил".

Audi Q4 e-tron Sportback спечели в категорията за шоу автомобили. Немският електрически спортен автомобил се изправи срещу BMW i4, Nizzan Z Proto и Renault Megane E-Vision.

Победител в категорията "най-добър дизайн на салона" стана електрическият хечбек Honda e, а ръководителят на глобалния дизайнерски център на Hyundai Санг Джуп Лий беше обявен за най-добър дизайнер на екстериори. Външният дизайн на Hyundai Prophecy е разработен под негово ръководство. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ