Hyundai представи обновения и още по-брутален кросоувър Palisade СНИМКИ

  • 22.04.2022 9:50 /
  • 11815 /
  • 0
Hyundai представи обновения и още по-брутален кросоувър Palisade СНИМКИ

Компанията Hyundai показа обновения флагмански кросоувър Palisade. Моделът е със съществено променен външен вид с масивна радиаторна решетка с нова правоъгълна форма.

Също така представеният автомобил е с разделени светлини с нова графика, а отзад има модернизирана броня. Освен това кросоувърът е получил външни огледала с автоматично затъмняване и нови 20-инчови джанти.

Що се отнася до салона, появил се е нов сензорен мултимедиен дисплей, увеличен от 10,25 на 12 инча, както и нов волан с четири спици.

Освен това в салона са монтирани нови предни седалки с въздушни камери, които досега се предлагаха само в моделите Genesis. И накрая, модернизираният Palisade става първият Hyundai, който ще има цифрово вътрешно огледало, което може да показва изображения от камерата за обратно виждане.

Другите функции включват безжично зареждане на смартфони, като мощността е увеличена от 5 на 15 вата, конектори за джаджи с формат USB-C, точка за достъп до Wi-Fi и нов цифров ключ.

Последният ще позволи на собствениците на iPhone, Apple Watch и Samsung Galaxy да отварят и затварят автомобила от разстояние, както и да управляват някои от функциите му.

Hyundai представи обновения и подобрен Ioniq 5 СНИМКИ

Техническото оборудване на флагманския кросоувър на Hyundai не е претърпял промени. Palisade ще се предлага с опционален 3,8-литров бензинов атмосферен двигател с мощност 295 к.с. и въртящ момент 355 Nm.

Обявиха победителя в конкурса "Световен автомобил на годината" СНИМКИ

Двигателят ще работи заедно с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Ще бъде предлагана както версия с предно задвижване, така и със задвижване на четирите колела.

Цените на обновения Hyundai Palisade все още не са обявени.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ