Harley-Davidson представи бюджетния и технологичен Nightster СНИМКИ

  • 15.04.2022 10:50 /
  • 2782 /
  • 2
Harley-Davidson представи бюджетния и технологичен Nightster СНИМКИ

Harley-Davidson Nightster заема мястото си в долната част на гамата Sport. Продаван като по-достъпна алтернатива на Sportster S, Nightster е получил нова версия на V-образния двигател Revolution Max с водно охлаждане.

Наречен 975T, V-образният двуцилиндров Nightster (цилиндрите са разположени под ъгъл от 60º) е с обем 975 куб. см, мощност 90 к.с. при 7500 об/мин и 95 Nm при 5000 об/мин. Мотоциклетът е олекотен до 218 кг, докато Sportster S с двигател 1247 куб. см и 121 к.с. тежи 228 кг.

Моделът Nightster е изработен в стила на Sportster и е по-нисък. Амортисьорите не са прикрити, а обтекателят е практически незабележим. Така двигателят изглежда още по-голям и се превръща в централен елемент на мотоциклета.

Harley-Davidson е направил Nightster достъпен в много отношения. Той е по-евтин и по-лек от Sportster и е лесен за каране. Според компанията височината на седлото е 70,6 см, а мотоциклетът е достатъчно тесен, за да могат повечето водачи да поставят краката си на земята при спиране.

Harley-Davidson представи новия си изключителен Sportster S ВИДЕО

Въпреки че не е най-скъпият мотоциклет на Harley-Davidson, Nightster е получил множество технологии - система ABS, контрол на сцеплението при ускорение и спиране, както и настройки за шофиране в няколко режима: Road, Sport и Rain.

Последният по-специално помага за правилното управление на газта и ограничава спирането с двигателя, като контролира нивото на намеса в управлението на системите ABS и контрола на сцеплението.

Първият мотоциклет на Brabus е разпродаден за 2 минути ВИДЕО

Harley-Davidson Nightster ще бъде пуснат в продажба в САЩ този месец. Цените започват от 13 499 долара за мотоциклета в цвят Vivid Black. Предлагат се също Gunship Grey и Adrenaline, но цената им ще се увеличи до 13 899 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Джонатан Рий
    15.04.2022 10:43
    пак ли се произвежда в Индия?
  • emilio bulgareno
    17.04.2022 3:04
    I OT TWA RAZBRAH 4E E OLEKOTENI MATERIALI NAPRAVEN