Гъзар с Infiniti направи най-неуспешният дрифт в света ВИДЕО

  • 23.05.2022 9:09 /
  • 3891 /
  • 1
Гъзар с Infiniti направи най-неуспешният дрифт в света ВИДЕО

Ефектна маневра при управляване на плъзгането на колата, точното това е дрифтът, но каскадата не е от най-безопасните. Във всеки един момент нещо може да се случи дори и на най-опитния спортист. Точно такъв е и случаят с шофьор на Infiniti, който прави представление в рамките на автомобилен фестивал.  

Видеото започва с това, как задната част на автомобила се удря в бетонно заграждение, затова е сложно да се каже кога всичко е започнало да се обърква. От удара автомобилът се завърта и се удря в бетона с предната си част. След това колата застава на две гуми и започва да скача по ограждението. 

Ако това бе състезание на кръгова писта, то инцидентът не би бил възможен, защото колелата щяха да гледат в завоя (наляво), а не заради дрифта - а обратно. 

Изглежда, че шофьорът по някакви непонятни причини продължава да натиска яко педала на газта и игнорира педала на спирачката. В крайна сметка едно от предните колела се пука, фаровете изгасват, а предната броня пада. Също доста ефектно, но и неприятно. 

Най-хубавото в цялата ситуация е това, че аварията е станала на най-подходящото място - на специална писта, където зрителите са защитени от бетонни ограждения.  

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • PaulaFox
    23.05.2022 21:19
    Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на: https://ja.cat/id398062