Големи промени: Фотошпиони заснеха на пътя новия очакван Dacia Duster СНИМКИ

  • 02.04.2023 11:50 /
  • 34059 /
  • 1
Големи промени: Фотошпиони заснеха на пътя новия очакван Dacia Duster СНИМКИ

Популярният бюджетен Dacia Duster от трето поколение беше забелязан по време на тестове по обществени пътища, съобщава Motor1.

От Dacia, подразделението на Renault, заявяват, че следващото поколение Duster ще бъде представено през 2024 г. Автомобилът ще бъде изграден на платформата CMF-B, която се използва от някои коли на алианса Renault Nissan Mitsubishi.

Според информацията от компанията, новият Duster ще се промени много в сравнение с модела от настоящото поколение. Дизайнът на новия автомобил ще стане по-модерен и стилен.

Dacia/Renault Duster ще бъде по-голям от своя предшественик. Очаква се дължината му да надхвърли 4320 мм.

BMW сменя названията на всички свои коли

Кросоувърът вече получи напълно серийна каросерия и светлинно оборудване. Отзад могат да бъдат забелязани новите дискови спирачки.

На задните врати могат да се видят "скритите" дръжки на вратите. Подобно решение вече е използвано при концепта Bigster.

Ето как Toyota зашемети свой лоялен клиент със страхотна изненада СНИМКИ

Прототипът се движи на 17-цолови джанти, обути с всесезонни гуми Continental 215/65. Пътният просвет ще бъде малко по-висок от модела от предишното поколение.

Според слуховете Dacia Duster за първи път ще получи хибридна система на задвижване. Базовите версии ще останат с предно задвижване, докато по-скъпите модификации ще се предлагат със задвижване на четирите колела.

Наличието на дизелов двигател в новия кросоувър остава под въпрос. Renault Dacia постепенно премахва този вид агрегати в своите модели.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай хой
    03.04.2023 7:16
    Мотора от три кенчета Кока кола 0,300 мл/л ли ще е ? Правено за продаване ,не за каране.