Ето как Toyota зашемети свой лоялен клиент със страхотна изненада СНИМКИ

  • 01.04.2023 11:50 /
  • 18428 /
  • 2
Ето как Toyota зашемети свой лоялен клиент със страхотна изненада СНИМКИ

Марк Милър от Флорида e получи. като подарък чисто нова Toyota Highlander. По този начин американският клон на концерна Toyota Motor е решил да се отблагодари на американеца за неговата лоялност, съобщава официалният сайт на автомобилния производител.

През 2006 г. Марк Милър решава да купи Toyota Highlander Hybrid. Той харесва кросоувъра толкова много, че управлява колата в продължение на 16 години и изминава 1,6 милиона километра (1 милион мили) с нея.

Американецът работи за компания за ремонт на пътища, а хибридният кросоувър Toyota Highlander е използван като вседидневен "работен кон". Той е буксирал ремаркета с оборудване и примерно около 8000 пъти е преминал по шосе 75 във Флорида. Пробегът достига 100 000 км годишно.

Марк Милър редовно обслужвал Toyota в официалния сервиз и колата не го е подвеждала. Той нямало да се раздели с колата, но всички се объркало от урагана Иън през септември миналата година.

Къщата на американеца била наводнена, а Toyota Highlander hybrid също пострадал. Кросоувърът не подлежи на възстановяване.

Собственик разкри колко струва ремонтът и поддръжката на Ferrari

Наскоро Марк Милър бил поканен при дилъра на Toyota, за да сподели опита си от притежаването на автомобила. Представете си каква е била изненадата му, когато му връчили ключовете за новия хибрид Highlander Hybrid Bronze Edition 2023. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • да е жив и здрав
    01.04.2023 18:24
    И с кеф да си го кара!:)))))
  • скептик
    06.04.2023 21:24
    според груби изчисления този човек е карал по 5 часа на ден, оставали са му само 3 часа за работа.