Ford разпродаде всички коли от този модел за година напред СНИМКИ

  • 03.07.2022 12:50 /
  • 14864 /
  • 0
Ford разпродаде всички коли от този модел за година напред СНИМКИ

Интересът към легендарния всъдеход Bronco на Ford е толкова огромен, че производителят просто не може да се справи с хилядите поръчки, които се събират.

Екстремната версия Bronco Raptor, която дебютира през януари 2022 г., не прави изключение: приемът на поръчки започна през март и до края на юни клиентите вече са заявили цялата квота за годината. Все още не е известно кога Ford ще започне да приема поръчки за 2023 г.

Ford започва да приема поръчки през март, като оценява най-мощния Bronco на минимум 68 500 долара. На клиентите, които преди това са резервирали обикновения Bronco, е предложено "надграждане" до Raptor, а на някои клиенти са изпратени отделни съобщения за възможността да поръчат предварително екстремния всъдеход.

Тези, които не са успели да си осигурят Bronco Raptor, ще трябва да изчакат стартирането на заявките за модела за 2023 г.

Ford представи новия рамен всъдеход Everest ВИДЕО

Не всички обаче искаха да стоят на дълга опашка и през пролетта: на търга Barrett-Jackson Palm Beach през април първият Raptor намери купувач, който плати 350 000 долара за високопроходимия автомобил.

Ето как изглежда идеален всъдеход Ford за края на света СНИМКИ

Bronco Raptor бе представен през януари 2022 г. Той се задвижва от трилитровия V6 EcoBoost от Explorer ST и Lincoln Aviator, който генерира 424 к.с. и 597 Nm въртящ момент. Двигателят е съчетан с 10-степенна автоматична скоростна кутия и задвижване на всички колела с блокиращи междуосови диференциали. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ