Ferrari продава книга на цената на чисто нов Camry (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 19.08.2018 14:20 /
  • 3333 /
  • 1
Ferrari продава книга на цената на чисто нов Camry (СНИМКИ/ВИДЕО)

През октомври, всички фенове на Ferrari ще имат възможност да се сдобият с красив аксесоар  - една книга за историята на италианската марката от 514 страници, изработена с кожени корици и поставена в луксозна кутия за 30 хил. долара.

Въпреки изключителната стойност на снимките и информацията, съдържащи се в "опуса", както наричат ​​книгата нейните създатели, и дизайна изпълнен в добрите традиции на италианската марка, обявената стойност на изданието не е твърде висока. За сравнение: преди няколко години компанията пусна Official Ferrari Opus от 852 страници с 30 диаманта около логото на корицата на цена от 275 хил. долара.

Новата книга съдържа редки кадри от архивите на Ferrari, историята на ръководителите и състезателите, както и автографи на лидерите: Джон Елкан, Пиер Ферари (син на Енцо) и Серджо Маркионе. Пиедесталът на книгата е направен под формата на двигател V12.

За тези, които не могат да си позволят такава цена за "опуса", фирмата ще предложи бюджетна версия - без постамент, без автографите на Елкан и Маркионе, но със същото съдържание, както и в по-скъпата. Такава книга ще струва $ 6000 и ще бъде издадена в тираж от 1697 екземпляра. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • баш майстора
    19.08.2018 22:21
    Толкова пари за пиедестал.. Made in China :-D Предпочитам вместо книга, нова кола или добра запазена втора ръка.